kkkkkkkkkkk

Κάπως έτσι ξεκινάει η εποχή του Αντιχρίστου...?



Λέτε να ξεκινάει κάπως έτσι, η εποχή του Αντίχριστου;  Με το ηλεκτρονικό φακέλωμα; Πάντως, ήδη άρχισαν να φακελώνουν τους ανθρώπους. Θα συνεχίσουν μέχρι να χρησιμοποιούν οι άνθρωποι τα μικροτσίπ.

Το μικροτσίπ εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα με σύριγγα.  Το μικροτσίπ είναι μικρο πομπός ο οποίος εντοπίζεται από τον δορυφόρο. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, ελέγχεται ο άνθρωπος συνεχώς μέσω δορυφόρου. Πριν μερικά χρόνια ξεκίνησε η εφαρμογή του μικροτσίπ σε ζώα όπως σκύλους, κατσίκες. Σήμερα, γίνεται σε ανθρώπους.

Τα πιο πάνω θα τα χρησιμοποιεί ο άνθρωπος παντού. Για αγοραπωλησίες, για ταξίδια, στον γιατρό. Για τα πάντα. Θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή, που βρίσκεται, τι αγοράζει, τι πουλά, τι αρρώστιες έχει.

Το μικροτσίπ ή αλλιώς μικρο πομπός θα είναι για τον άνθρωπο ή ταυτότητα του, το διαβατήριο του, το βιβλιάριο της τράπεζας, το βιβλιάριο υγείας. Έτσι, κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρησιμοποιείται το χρήμα. Είναι για τον άνθρωπο το μικροτσίπ μια παγίδα. Αυτός είναι ένας τρόπος για να στραφεί εναντίον του Χριστού χωρίς να το γνωρίζει ο άνθρωπος.

Λέγεται πως παγιδεύουν τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους μέχρι να τους καταφέρουν να τοποθετήσουν το τσιπ πάνω τους. Λένε πως βάζουν στους ανθρώπους που θέλουν τατουάζ, τσιπ για να αλλάζουν το σχέδιο που θέλουν στο χέρι και γενικά στο σώμα ανά πάσα στιγμή. Σκύλο, θέλουν; Τοπίο θέλουν; Άνθρωπο θέλουν; Θα το έχουν με μια εντριβή στο χέρι. Όμως, οι άνθρωποι αγνοούν. Αγνοούν πως αυτό το μικροτσίπ είναι παγίδα. Βάζοντας το στο χέρι, στο μέτωπο, απομακρύνονται από τον Θεό. Ποιος τα λέει αυτά; Ποιος μιλά για αυτά; Ποιος γνωρίζει; Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν. Δεν γνωρίζουν. Γνωρίζουν πως υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για το χρήμα. Όμως, δεν γνωρίζουν πως και το μικροτσίπ είναι μέρος της παγίδας για να κερδίσουν χρήματα ορισμένοι άνθρωποι και πως με αυτό θα μπορούν να ελέγχουν τον άνθρωπο. Θα υπάρχει έλεγχος στην υγεία του, στις πράξεις του, στους λογαριασμούς του, στα ταξίδια του, στις αγοραπωλησίες του.

«Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του.
Αποκάλυψη 13:16,17

Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον. Και ο καπνός του βασανισμού των θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν ανάπαυσιν ημέρα και νύκτα όσοι προσκυνούν το θηρίον και την εικόνα του και όποιος λαμβάνει το χάραγμα του ονόματός του. Εδώ θα φανεί η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και την πίστιν εις τον Ιησού.
Αποκάλυψη 14:9-12

Αχτίδα Φωτός

Κάπως έτσι ξεκινάει η εποχή του Αντιχρίστου...?


Το πιο κάτω βίντεο,
δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλ 2012.
Το χαραγμα του θηρίου υποχρεωτικά("Υποχρεώνει ώστε όλοι , μικροί και μεγάλοι,πλούσιοι και φτωχοί,ελεύθεροι και σκλάβοι, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή μέτωπά τους και κανείς να μη μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει εκτός από εκείνον που θα έχει το χάραγμα του θηρίου ή το αριθμό του ονόματός του...Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξστ ( 666ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών.




Και το πιο κάτω βίντεο,
δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκ 2015
Το 1986 ρώτησα κάποια στιγμή το Γέροντα αν θα έπρεπε να δεχτούμε τις νέες ταυτότητες. Μου απάντησε χαρακτηριστικά ότι θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν, αλλά τελικά δεν θα προλάβουν, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος.

Ζησόπουλος Σοφοκλής, συνταξιούχος στρατιωτικός υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β', σελ 375

Ήταν κι άλλοι προσκυνητές, περί τα δέκα άτομα όλοι μαζί, και καθίσαμε στα κούτσουρα.
Τότε, ο Γέροντας πήγε μέσα στο Κελλί του και μας έφερε την ταυτότητα ενός Ελληνοαμερικανού. Στο πάνω μέρος είχε τον γραμμωτό κώδικα και από κάτω την φωτογραφία. Μας την έδειξε και μας είπε:
"Να κρατήσετε τις παλιές ταυτότητες και να ξεσηκωθείτε, αν θελήσουν να σας δώσουν τέτοια ταυτότητα. "Ταυτότητα" θα πει ότι ταυτίζεσαι. Αντιπροσωπεύει, δηλαδή, αυτό που είσαι".

Κουρτέσης Χρήστος, συνταξιούχος ΔΕΗ, Κοζάνη
Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β', σελ 216

Μέσα στο 2016 Ηλεκτρονικές Ταυτότητες 666 στην Ελλάδα
Βιομετρικά Τattoo LIVE U Mε την Τσαπανίδου 2016


Αχτίδα Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

”go"
RefreshPage