kkkkkkkkkkk

Πως να ανοίξετε μια μπύρα μόνο με ένα κομμάτι χαρτί



Τώρα που ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, το αγαπημένο ποτό όλων τείνει να γίνει και πάλι η μπύρα που συνήθως πίνεται πιο ευχάριστα τις ζεστές μέρες του χρόνου. Τι κάνετε όμως όταν δεν έχετε ανοιχτήρι μαζί σας;
Για να...

ανοίξετε μια μπύρα θα χρειαστείτε φυσικά ένα ανοιχτήρι. Τι κάνετε όμως αν δεν έχετε μαζί σας; Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν να μπορούσατε να ανοίξετε την μπύρα σας απλά και μόνο με ένα κομμάτι χαρτί και συγκεκριμένα μια απλή κόλλα Α4;

Πώς θα ανοίξετε την μπύρα σας με ένα κομμάτι χαρτί

Πάρτε μια κόλλα Α4 και διπλώστε την στη μέση. Στη συνέχεια ξαναδιπλώστε την στη μέση και μετά διπλώστε την ακόμα μια φορά. Διπλώστε την ήδη διπλωμένη κόλλα ξανά προς την άλλη κατεύθυνση και με την γωνία που δημιουργείται ανοίξτε την μπύρα σας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και θα σας πάρει μόλις 5 δευτερόλεπτα. Έτσι δε θα χρειαστεί να κουβαλάτε παντού μαζί σας ανοιχτήρι, ούτε να ψάχνετε με τις ώρες να βρείτε που το καταχωνιάσατε. Με ένα κομμάτι χαρτί μπορείτε πανεύκολα να ανοίξετε την μπύρα σας και να την απολαύσετε παρέα με φίλους.

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε πρόχειρο χαρτί να ξέρετε πως η μπύρα ανοίγει με πολλούς τρόπους πέραν του ειδικού εργαλείου. Μπορείτε εύκολα να την ανοίξετε με ένα πιρούνι ή κουτάλι, με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, όπως ένα ψαλίδι, βάζοντας δύναμη και σπρώχνοντας το καπάκι πάνω σε ένα τραπέζι ή ακόμα και γυρίζοντας μια δεύτερη μπύρα ανάποδα. Μπορείτε να ανοίξετε τις δύο μπύρες τραβώντας το ένα καπάκι με το άλλο.

spirossoulis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

”go"
RefreshPage