kkkkkkkkkkk

Φτιάξετε μόνοι σας συνταγές για τον πόνο του αυχένα


Καταπολεμήστε το αυχενικό με 3 απλές φυσικές συνταγές


Οι πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή και η γενικότερη λάθος στάση του σώματός σας είναι δύο από τις βασικότερες αιτίες για τις έντονες ενοχλήσεις του αυχένας σας. Και όσο το καλοκαίρι πλησιάζει, φυσικά και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και την Τρίτη, που δεν είναι άλλη από το κλιματιστικό. Αισθάνεστε ένα βάρος, μία πίεση και ψάχνετε απεγνωσμένα έναν τρόπο να ανακουφιστείτε.
Δείτε, λοιπόν, τρεις φυσικές συνταγές με τις οποίες μπορείτε να διώξετε άμεσα τον πόνο από την περιοχή του αυχένα και να σηκώσετε και πάλι… κεφάλι
Συνταγή No 1
Θα χρειαστείτε: 150 ml ελαιόλαδο, αιθέρια έλαια μαντζουράνας, λεβάντας και βαλσαμέλαιου
Διαδικασία: Ρίχνετε μέσα στο ελαιόλαδο, 6 σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, εμποτίζετε ένα μικρό πανάκι (μπορεί να είναι και ζεστό) και το τοποθετείτε στο σημείο που πονάτε. Το αφήνετε να δράσει περίπου 15 λεπτά και επαναλαμβάνετε ξανά.
Συνταγή Νο 2
Θα χρειαστείτε: 25ml λάδι καμφοράς, 1 σκόρδο
Διαδικασία: Τοποθετείτε μέσα σε ένα μικρό μπουκαλάκι το λάδι καμφοράς μαζί με 3 σκελίδες σκόρδου. Ανακινείτε πολύ καλά το μπουκάλι και με μερικές σταγόνες κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σημείο που σας τσιγκλάει. Με τα δάχτυλά σας θα καταφέρετε να θερμάνετε την περιοχή και να την ανακουφίσετε σε χρόνο… dt!
Συνταγή Νο 3
Θα χρειαστείτε: βραστό νερό, βαλσαμόχορτο
Διαδικασία: Βράζετε ένα φλιτζάνι νερό και ρίχνετε μέσα ένα κουταλάκι βαλσαμόχορτο. Το αφήνετε για 5 λεπτά πάνω στη φωτιά, έπειτα το σουρώνετε και είναι έτοιμο. Πιείτε το ζεστό σας ρόφημα και… χαλαρώστε. Το συγκεκριμένο ρόφημα μπορείτε να το πίνετε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.
Via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

”go"
RefreshPage